De Huur van de auto

Alquiler de coches
location de voiture de Rajasthan 
location de voiture de Rajasthan 

De Huur van de auto in Rajasthan

Deze pagina is vertaalde computer

De Vakanties van Indo organiseren het soort auto dat u wenst en waarborg voor ervaren bestuurders en betrouwbare regelingen voor het begin en eind van uw aandrijving geeft. Tijdens uw reis zou u de stranden, de woestijnen, de bossen, de hete lentes, de bergen en de watervallen kunnen bezoeken die onze jaren ervaring en goedaardige bestuurders kunnen vinden. Geen kwestie of u op uw manier door India bent zou, van tijd tot tijd u als het hebben van een auto met bestuurder door uw kant kunnen voelen. De overdrachten van luchthaven aan hotel, bezienswaardigheden be*zoeken-reizen en privé stad-reizen enz. zullen geen ruzie zijn als u de Chauffeur Dienst van Vakanties Indo boekt. Wij bieden ook de volgende diensten aan wanneer de specifieke behoefte daar is wat betreft de vervoermiddelen. Wij huren auto's, motorfietsen en bussen in India voor de groep en de individuele reis. Wij bieden ook de huur van de Auto aan stranden, woestijnen, bossen, bergen aan wanneer het over de huur van de Auto in India komt. Wij huren ook de minibus, bussen (12 tot 35 zetels) in India. Deze bussen in India zijn beschikbaar bij ons met of zonder de Minibus van a/c (10 zetels) zijn deze dagen zeer populair onder de families die in een kleine groep op hun in India reizen. Om het even welk soort vervoer met of zonder a/c zoals Jeeps, kleine auto's aan limousines of Fiets, Scooter, het Indische of Japanse model van de Motorfiets kan worden ter beschikking gesteld van u op uw vraag.

Gelieve te zijn van mening dat wegens ononderbroken schommeling van de belastingen en de brandstofprijzen het niet mogelijk is om de tarieven op de Web-pagina te publiceren. Tevreden om ons voor uw onderzoek te contacteren. Onze Chauffeur Dienst in India is zeker veel goedkoper dan u ooit dacht!

Ambassadeur Indica tata De Achting van Maruti Tata Indigo

Doorwaadbare plaats Ikon

Benz De Mercedes

Jeep van Toyota Qualis Tavera
De Reiziger van het tempo Grote bus
 
Ambassadeur

De Vakanties van Indo biedt u een economische auto voor reizende langere afstanden in India aan. De ambassadeur is een ideale auto en het kan lange afstanden op Indische wegen behandelen. De ambassadeur wordt beschouwd als 1betrouwbare auto aangezien het door vele toeristen in India wordt verkozen. Het kan aan u met airconditioning  evenals zonder airconditioning worden aangeboden. De motorcapaciteit van deze auto is 1817CC. De plaatsingscapaciteit van deze auto bedraagt 5 personen met inbegrip van bestuurdersambassadeur wordt gebruikt door Indo Vacations sinds vele jaren met succes voor de verschillende soorten reizen in de verschillende staten van India. Onze bestuurders worden goed ervaren, betrouwbaar en Engelstalig. Voor om het even welke verdere informatie betreffende de reizen die door de auto van de Ambassadeur worden behandeld gelieve te verwijzen naar de Verwijzingen van onze gasten

Embajador
Boek deze Auto

 
Indica tata

Tata Indica
Boek deze Auto

Indica tata is zeer geschikte en economische auto voor reizende doeleinden in om het even welke staat van India. De Indica motorcapaciteit van Tata is 1405CC. De plaatsingscapaciteit van deze auto bedraagt 5 personen met inbegrip van bestuurder en de zetels zijn ruim en comfortabel. Deze auto wordt aangeboden door ons met airconditioning evenals zonder airconditioning. Deze auto kan lange afstanden in Rajasthan, New Delhi, Noordelijk deel van India en in een ander deel van India gemakkelijk behandelen.
Indica tata is beschikbaar in verschillende kleuren. Het verwerkende bedrijf van deze auto is Telco, India. Indica tata is volledig een inheemse auto die in India wordt geproduceerd en past internationale normen aan. U kunt deze auto door Indo Vacations huren voor uw lange reizen. Voor om het even welke verdere verwijzingen betreffende de reizen die door de Tata Indica auto worden behandeld gelieve te verwijzen naar de Verwijzingen van onze gasten
beelden van Indica Tata 

 
De Achting van Maruti

De Achting van Maruti is ongetwijfeld één van de ruime auto op de wegen van India. Het is 1,6 meterkubus van laarsruimte maakt tot het een ideale reispartner. Het is grote en comfortabele auto in India.

Maruti Udyog Ltd, India met de samenwerking van bedrijf Suzuki van Japan is de belangrijkste fabrikant van deze auto. De plaatsingscapaciteit van deze auto bedraagt 5 personen met inbegrip van bestuurder. De motorcapaciteit van Achting Maruti is 1298CC. Voor lange afstanden over het algemeen wordt de Diesel auto geadviseerd. Deze auto is ook één van de beste zuinige auto's onder de verschillende andere auto's. Voor om het even welke verdere verwijzingen betreffende de reizen die door deze auto worden behandeld gelieve te verwijzen naar onze Verwijzingen van over de wereld.

beelden van De Achting van Maruti                                                Références

Estima De Maruti
Boek deze Auto

 

Tata Indigo

Añil De Tata
Boek deze Auto

Tata het bedrijf van Motoren van India heeft Tata Indigo als grote auto in India gelanceerd. Tata de Indigo is een premie, een luxe en een multidoelvoertuig. Tata de auto van de Indigo wordt geproduceerd in India. Deze auto wordt aangeboden door ons met airconditioning evenals zonder airconditioning.

De plaatsingscapaciteit van deze auto bedraagt 5 personen met inbegrip van bestuurder met comfortabele en ruime zetels. Wanneer u in de auto van de Indigo dan zult reizen zult u het totale comfort, luxe en evenals de internationale veiligheid kunnen ervaren. Deze auto is offerred in diverse elegante, afgezwakte kleuren. U kunt deze auto huren voor het reizen overal in India door Indo Vacations.
beelden van Tata Indigo                       Références          

 

Doorwaadbare plaats Ikon

De doorwaadbare plaats Ikon wordt beschouwd als om een zeer luxeauto in India. Deze auto kan lange afstanden op de moeilijke wegen van India zonder enige problemen gemakkelijk behandelen.

De motorcapaciteit van deze auto is 1299CC. Het verwerkende bedrijf van deze auto is Doorwaadbare plaats, India. De plaatsingscapaciteit bedraagt 5 personen met inbegrip van bestuurder met zeer comfortabele en ruime zetels. Deze auto loopt hoofdzakelijk op benzine en is beschikbaar met airconditionings slechts faciliteit.

U kunt deze auto met Vakanties Indo en reis huren daarin met onze ervaren en betrouwbare bestuurder. Voor om het even welke verdere verwijzingen betreffende de reizen die door deze auto worden behandeld gelieve te verwijzen naar onze Verwijzingen van over de wereld.

beelden van Doorwaadbare plaats Ikon                          Références  

Ford Ikon
Boek deze Auto

 

Benz De Mercedes

Benz De Mercedes
Boek deze Auto

Benz van Mercedes is een grote auto met alle moderne faciliteiten daarin. Het verwerkende bedrijf van deze auto is Mercedes, Duitsland. De motorcapaciteit van deze auto is 2295 CC. De plaatsingscapaciteit van Benz bedraagt 5 mensen met inbegrip van bestuurder.
De aantrekkelijkste eigenschap van dit nieuwe model is zijn tweeling ovale koplampen die het zeer distinctief kijken geven. Het wordt bedoeld voor hen die in stijl in absoluut comfort willen reizen.
Mercedes is uitstekend in prestaties, aandrijvingscapaciteit en behandeling. Benz van Mercedes wordt beschouwd als om de comfortabelste en luxeauto beschikbaar in India
.
                                                                                   
Références  

 
Jeep van Toyota Qualis 

Toyota Qualis is groter, deluxe en modernste jeep beschikbaar in India. Het is één van het recentste en moderne voertuig dat in India wordt geïntroduceerd. Dit voertuig werd geïntroduceerd door wereld beroemd automobiel bedrijf Toyota van Japan dat beste airconditioning en comfort in zijn klasse aanbiedt. Dit jeep kan aan u met airconditioning en zonder airconditioning worden aangeboden. De plaatsingscapaciteit van dit jeep bedraagt 8 personen met inbegrip van bestuurder en voor kleine groepen of grote familie geadviseerd. De zetels zijn zeer ruim en comfortabel. Wij hebben Toyota Qualis sinds vele jaren met succes gebruikt. Voor om het even welke verdere informatie over de reizigers die met de Vakanties hebben gereist Indo, dan gelieve te verwijzen naar onze Verwijzingen

beelden van jeep van Toyota Qualis                        Références       

Jeep De Toyota Qualis
Boek deze Auto

 
 Tavera

Tavera
Boek deze Auto

lAls u in een comfortabele auto wilt reizen en uw reis iets maken speciaal in India, dan bieden de Vakanties Indo u Nieuwe Chevrolet Tavera aan. Deze auto is onlangs gelanceerd door Chevrolet. Het is een economische en betrouwbare auto voor reizende langere afstanden op de Indische wegen. Chevrolet Tavera steunt een krachtige houding, geavanceerd opschortingssysteem, een insta-Torsie motor, zullen een Ergomax plaatsingsontwerp en een drievoudig systeem van de rijairconditioning zeker uw reis comfortabel maken. De auto Tavera heeft een zeer stylish en stromend buitenontwerp. Chevrolet Tavera is verklaard het beste in afstand in mijlen in zijn klasse door Overdrive. De auto verstrekt een opmerkelijke afstand in mijlen van 14,3 kms per liter diesel. Deze auto wordt aangeboden aan u met airconditioning en zonder airconditioning. De totale plaatsingscapaciteit van deze auto is voor de 7 personen met inbegrip van bestuurder. Voor om het even welke verdere informatie betreffende de reizen die door de auto Tavera worden behandeld gelieve te verwijzen naar de Verwijzingen van onze gasten
beelden van  Tavera                        Références!                        

 
De Reiziger van het tempo

De yReiziger van het tempo is een comfortabele luxebestelwagen voor een groep van 10 personen. De Reiziger van het tempo wordt aangeboden door Indo Vacations met airconditioning en zonder  airconditioning. Dit voertuig werd geïntroduceerd door Bajaj Tempo Ltd. De motorcapaciteit van deze reiziger is 1200CC. Het is de meest geschikte bestelwagen voor langere reizen en verstrekt elk type van comfort dat een passagier wil.
De temporeiziger verstrekt opmerkelijke economie en verzekerde betrouwbaarheid. Dit voertuig heeft een grote laarsruimte waar u ongeveer tien grote koffers kunt gemakkelijk schikken. Huur een Reiziger van het Tempo door Indo Vacations in India en voel comfortabel in uw reis. Voor om het even welke verdere informatiwe betreffende de reizen die door de Reiziger van het Tempo worden behandeld gelieve te verwijzen naar de Verwijzingen van onze gasten.

beelden van Viajero del Tempo                                    Références!

Viajero Del Tempo
Boek deze Auto

 
Grote bus

Autobús grande
Boek deze Auto

Als er een zeer grote groep mensen toen is zijn deze grote bussen de ideale wijze van vervoer toe te schrijven aan hun ruim binnenland en uitstekende plaatsingscapaciteit. De plaatsingscapaciteit van de grote bus is 32 personen met inbegrip van de bestuurder met zeer comfortabel, ruim en pushback faciliteit in de zetels.

Het is zeer stevig voertuig op de ruwe Indische wegen van Rajasthan in werking te stellen. Als u een grote groep mensen hebt en lange reizen wilt reizen toen is dit een ideale wijze van vervoer.

Het is een zeer comfortabele wijze van vervoer in India. De faciliteit van de Doos van het Ijs om de drankenkoude te houden is ook beschikbaar in deze bussen. Normaal voor de groepen sturen wij ook een mede-bestuurder die de bus en evenals van uw bagage behandelt.

                                                   Références  

huis

email

praatje

contact

onderzoek

Ongeveer ons

Sitemap

© copyright .alle rechten zijn voorgebe*houd