Χειριστής του γύρου του Rajasthan - πράκτορας της φυλής του Rajasthan

Το τετράγωνό μας όπως το χειριστή του γύρου και τον πράκτορα της φυλής της Ινδίας - το Νεπάλ - το Μπουτάν

αυτή η σελίδα είναι υπολογιστής 

Στις διακοπές ινδού είμαστε ειδικευόμαστε σε σας στις στροφές της οργάνωσης με την ολόκληρη αποτελούμενη ινδική υπο-ήπειρο της Ινδίας - το Νεπάλ - το Μπουτάν. Για όχι μόνο να οργανώσουμε τις στροφές όπως είναι αυτό τυπώνουμε σε σας στη διαδρομή αλλά και για να επιλύσουμε οποιο δήποτε ειδικό taylor έδωσε τη διαδρομή σε οποάλα δήποτε ινδική ζώνη της υπο-ηπείρου ολόκληρη. Οργανώνουμε τις στρατοπεδεύσεις των συσκευασιών της αναζωογόνησης Ayurveda και της κατάρτισης της γιόγκας στη διαφορετική ζώνη της Ινδίας και στην ξένη χώρα. Οι συσκευασίες αναζωογόνησής μας και τα προγράμματα του σχηματισμού της γιόγκας είναι έλεγχος σε σας από τους εμπειρογνώμονες φήμης ιδιαίτερα και απολαμβάνουν την υψηλή φήμη μεταξύ των οικοδεσποτών μας. Επιπλέον οργανώνουμε το ειδικό ενδιαφέρον ενδιαφέρον στροφών για τις γυναίκες μόνο. Οι διακοπές ινδού συνδέονται με ένα τετράγωνο των συνοδειών και οδηγοί της στροφής που ρέουν στις διαφορετικές γλώσσες ότι έχουν τη μακροχρόνια εμπειρία και είναι σας ενημερώνουν για τις τοπικές περιστάσεις που δίνουν σε μια θέση στο χειρισμό σε όλα τα είδη τους των περιπλοκών, εάν καθόλου όλες, κατά τη διάρκεια της στροφής. Το μεγαλύτερο μέρος δικών μας συνοδείες και οδηγοί της στροφής ιδιαίτερα χαρακτηρίζεται και επιπλέον πρέπει να περάσουν πολλά έτη στην ξένη χώρα. Έχουμε το αυτοματοποιημένο σύστημα σύγχρονο της επιφύλαξης και ώστε παραμένουμε πάντα σε απευθείας σύνδεση κατά τη διάρκεια των ωρών του γραφείου που επιτρέπουν σε μας για να κάνουν υπομένοντας και για να στείλουν σε δικούς σας τις κρατήσεις. Έχουμε το ένα παντού καθαρό των γραφείων Ινδία - Νεπάλ & Μπουτάν του συνεταίρου. Τους εγγυώμαστε όχι μόνο τις αποδοτικές υπηρεσίες αλλά και την καλύτερη αξία για τα moneies σας ενώ ταξιδεύουμε με μας. Θα θέλαμε το introdurli σε μερικά από τα μέλη μας του τετραγώνου του οποίου η συμβολή αυτό έχει δώσει στις διακοπές ινδού έναν επιτυχή πράκτορα του χειριστή και της φυλής της στροφής της Ινδίας - του Νεπάλ και του Μπουτάν ....... Bhutan.......


Sanjeev Minglani

Sig.. S. Minglani 
Σύμβουλος σε θέμα giro/ti συνοδεία του γύρου

SIG .. Θ*ς. Minglani είναι το κλειδί προσώπων στο γραφείο μας. Έχει μελετήσει στην Ευρώπη και ευρύς έχει ταξιδεψει. Κατέχει τη μακροχρόνια εμπειρία του τουρισμού και την έγκυρη εξοικείωση της υπο-ηπείρου Ινδός. Οι θαυμάσιες εξηγήσεις και οι διασκέψεις της κατά τη διάρκεια των στροφών το έχουν δώσει το μεγαλύτερο επιθυμημένο μέρος της συνοδείας της στροφής της επιχείρησής μας. Το όραμά του και αφιερώνει για να λειτουργήσει είναι το κίνητρο του ολόκληρου τετραγώνου των διακοπών ινδού.


Nikhil  Khatri

Sig.. N. Khatri 
Πωλήσεις & πελάτες 

SIG .. Το Khatri είναι κυρίως στον τομέα που η θεραπεία των επιχειρημάτων του γραφείου με τα ξενοδοχεία παίρνει, οι εναέριες γραμμές και άλλα γραφεία του συνεταίρου. Επιπλέον το φροντίζουν τα επιχειρήματα του πελάτη της επιχείρησης. Πρόσφατα τα SIG. Το Khatri έχει ολοκληρώσει τους κυρίους του στη διαχείριση και την επιθυμία των συναλλαγών προκειμένου να συνεχιστεί στην ύπαρξη το μέρος των διακοπών ινδού


Suman  Minglani
Ms. S. Minglani 
Αρμόδιος (γύροι & αέρας που Ettichetta) 

Η κα το Minglani έχει περισσότερο από 8 έτη από την εμπειρία στο εμπόριο στροφής και φυλών. Ενημερώνεται για τα διαφορετικά συστήματα της επιφύλαξης του υπολογισμού με τα ξενοδοχεία και τις εναέριες γραμμές καλά. Έχει λειτουργήσει με Air France πριν από αυτήν που αποφάσισε να ενώσει τις διακοπές ινδού. Έχει τις άριστες δυνατότητες να πάρει τηνθω.ψ35.ψ12,ο,10/ψ8,ε,48.ορ.ψ0 φορ\το.ορ.ψ0.ψ1,ε,68/ψ1,ε,30.ψ0 φορ\το.ενδηφ.πω,θω.υεσηδρ προσοχή η ίδια των διαδικασιών κάθε ημέρας του γραφείου.


Sugandha  Jhajharia

Sig.na S. Jhajharia
Αρμόδιος (λειτουργία του γύρου)

Sta Sugandha Λα sig.na pricipalmente giro occupandosi δελλα παρτε Di φuνζηοναμεντο Di. Sperimentata Θ bene ανά secondo ι itinerario reso sarto των Η.Ε generare personali desideri. Κράτηση dell'hotel - compreso ι επίσκεψης disposizione Λα squadra della entusiastico membro questo nostro ciao DAL guida della κρατήσεων Di τρασπορτο ε giovane.


Ram Swaroop

Sig.. Ramswaroop
Ανώτερος υπάλληλος του γραφείου 

SIG .. Το Ramswaroop είναι πρόσφατο μέλος του τετραγώνου των διακοπών ινδού. Τα SIG. Το Ramswaroop είναι ένα χέρι της συμμετοχής σε όλα τα επιχειρήματα δεδομένου ότι είναι απαραίτητος από άλλα μέλη του τετραγώνου. Είναι άριστη δακτυλογράφος στον υπολογισμό και όταν έρχεται να κάνει μερικές κρατήσεις αυτή επείγουσα ποιος είναι ότι κάποια τους κάνει fastly.


Markus Grossweischede

Sig.. M. Grossweischede
Consigliere Di Vendita 

Τα SIG. Ο Markus Grossweichede έχει κάνει τις μελέτες της προόδου στην εισαγωγή στην αγορά και της διοίκησης από ένα πανεπιστήμιο στη Γερμανία. Αυτός του που είναι γνωστό για τις κρίσιμες απόψεις του που κόβουν μας και για τις καταστάσεις τουριστών της αγοράς. Για να συντηρηθεί κάθε τόσο στη σύσταση τους όπως councilman της πώλησης για την ευρωπαϊκή αγορά.

Helmut  Duehr

Sig.. H. Duehr
Σύμβουλος σε θέμα φυλής 


Τα SIG. Το Duehr έχει ζήσει στην Ινδία στη διαταγή πολύς χρόνος και ευρύς έχει ταξιδεψει και κάνοντας τον ίδιο στην εργασία στην ημερομηνία. Η αγάπη της για την Ινδία το έχει πείσει για να είναι καλά σε έναν σύμβουλο σε θέμα φυλών μετά από τη σύνταξή της. Στα ινδικά βράδια των ειδικών επιθυμιών - φεστιβάλ Ινδός - και αριστερά της Ινδίας - οι προβολές diapositive και οι διασκέψεις σχετικά με την Ινδία μπορούν να οργανωθούν με τον στο διαφορετικό μέρος της Ευρώπης.


Werner  Richter

Sig.. W. Richter
Expert Di Safari Of η φωτογραφία 

Τα SIG. Το Richter αφιερώνεται στο fotographia. Οι στροφές της πιό ενδιαφέρουσες είναι το σαφάρι της φωτογραφίας. Πολλές από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στους αυτούς ιστοχώρου μας λαμβάνονται από τον. Επιπλέον κάνει τα ντοκημαντέρ στην Ινδία. Όντας με κατά τη διάρκεια μιας στροφής αυτό σημαίνει ληφθείσα μια από τις ρωγμές το πρωί για να εργαστεί στη νύχτα. Με την ενίσχυση των SIG. Οι ινδές διακοπές Richter σημαίνουν να εισαγάγουν μια σύντομα στοά της φωτογραφίας.


Το πολυεθνικό τετράγωνο των διακοπών ινδού θα ήταν ευτυχές για την απάντηση σε όλης της ερώτησης μέχρι το ταξίδι με μας. Κοιτάξτε σε δικούς μας έχει έναν Testimonials

Για τις περισσότερες πληροφορίες για το τετράγωνό μας τους γράφει
info@indovacations.net

 

 

 

Oficina De las Vacaciones De Indo

 

 
 
 

δείκτης

email

Συνομιλία

Επαφή

έρευνα

περίπουεμείς

Χάρτηςπεριοχών

copyright. Όλοι οι ευθείς αυτοί σας διατηρούν.